آموزش های ویدئویی

ویدئو: تفاوت ترمال فرکشنال و آر اف فرکشنال

تفاوت آر اف فرکشنال و ترمال فرکشنال
5/5 - (1 امتیاز)

 

از جمله دو تا از پرطرفدارترین دستگاه‌های زیبایی بازار می‌توان به ترمال فرکشنال تیکسل و آر اف فرکشنال اشاره کرد. اما اینکه این دستگاه‌ها چه تفاوت‌هایی با هم داشته و کدام بر دیگری برتری دارد، نیاز به بررسی تخصصی‌تری دارند. این بار در خدمت شما همراهان همیشگی الولیزر هستیم تا به تفاوت‌های دستگاه آر اف فرکشنال و ترمال فرکشنال بپردازیم. تا انتهای این ویدئو با ما باشید تا بتوانید بهترین گزینه را برای کلینیک زیبایی خود انتخاب کرده و خریداری کنید.

تفاوت ترمال فرکشنال و آر اف فرکشنال در ویدئوی بالا ببینید.

[read more]

دستگاه آر اف فرکشنال یا ترمال فرکشنال

دستگاه آر اف فرکشنال یک تکنولوژی قدیمی بوده و چندین سال است که در حوزه زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به طوری که اغلب متخصصان پوست باتجربه با این فناوری آشناییت داشته و قبلا با آن کار کرده‌اند. این در حالی است که ترمال فرکشنال یک فناوری تازه وارد شده در زمینه زیبایی و جوانسازی پوست می‌باشد. به این صورت که اخیرا، در سال ۲۰۱۹، توسط شرکت نووکسل آلمان به بازار معرفی شده است. بنابراین برای داشتن اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت‌های این دو دستگاه بهتر است نگاهی تخصصی‌تر به آن‌ها داشته باشیم:

  • دستگاه آر اف فرکشنال

اصلی‌ترین تفاوت دو دستگاه ترمال فرکشنال و آر اف فرکشنال در ساختار فنی تیپ‌های این دو فناوری می‌باشد. بنابراین بررسی خود را با پرداختن به این موضوع شروع می‌کنیم. دستگاه FR فرکشنال مجهز به یک تیپ یا همان سری است. طبق طراحی‌های انجام شده این سری به ۴۹ سوزن تجهیز گردیده و اصل مراحل درمانی توسط آن‌ها انجام می‌گیرد. به این صورت که این سوزن‌ها وارد پوست شده و با ساطع کردن امواج آر اف درمان را آغاز می‌کنند. سوزن‌های سری در دستگاه آر اف عمق نفوذ تا لایه درم پوست را دارند. بنابراین می‌توانند مستقیما فیبروپلاست‌ها را تحریک کرده میزان کلاژن سازی پوست را افزایش دهند. در نتیجه همه این گفته‌ها بیمار جلسه درمانی کاملا غیر تهاجمی را بدون دوره نقاهت سپری می‌کند.

اکنون که با مکانیزم دستگاه RF فرکشنال آشنا شدید، می‌توان به ساختار فنی آن نیز نگاهی انداخت. یکی از ویژگی‌هایی بسیار مهم در مورد سوزن‌های سری در دستگاه آر اف فرکشنال مصرفی بودن آن‌ها است. به این معنا که اپراتور از لحاظ بهداشتی باید برای هر بیمار باید این‌ سوزن‌ها را عوض کند. البته بیماران می‌توانند در طول دوره درمان سری مخصوص خود را داشته باشند. به این صورت که اپراتور یکی از این سری‌ها را به صورت اختصاصی برای هر بیمار استفاده کرده و آن‌ها را برای همان بیمار بین جلسات درمانی ضد عفونی کند. هر سری‌ها را می‌توان بین ۳ تا ۵ جلسه برای هر بیمار استفاده کرد. پس نیدل‌های آر اف فرکشنال شخصی بوده و از موارد مصرفی دستگاه به شمار می‌آیند.

  • دستگاه ترمال فرکشنال

همان طور که گفته شد در مقابل فناوری RF، دستگاه با تکنولوژی ترمال فرکشنال وجود دارد. ترمال فرکشنال تیکسل یک فناوری نوین‌تر جوانسازی پوست محسوب می‌شود که به تازگی وارد بازار شده است. در این فناوری حرارت بطور مستقیم در مدت زمان بسیار کم، در حد میلی ثانیه، به پوست انتقال پیدا می‌کند. به این صورتکه به لایه اول پوست که همان لایه اپیدرم است، نفوذ کرده و درمان را آغاز می کند. از جمله کاربردهای این دستگاه می‌توان به درمان‌های لک‌های پوستی و جوانسازی آن اشاره کرد. در کنار کاربرد گسترده دستگاه ترمال فرکشنال، به کوتاهی دوره نقاهت در مقایسه با دیگر تکنولوژی‌های ابلیتیو مثل لیزر CO2 به عنوان یک مزیت بزرگ می‌توان اشاره کرد. به طوریکه همین موضوع باعث شده تا طرفداران بسیاری را در حوزه زیبایی و جوانسازی پوست به خود جلب کند.

بعد از اینکه با کلیت این دستگاه بی‌نظیر آشنا شدید، می‌توان به تفاوت ساختاری و همچنبن برتری آن نسبت به دستگاه RF پرداخت. از ویژگی‌های این دستگاه می‌توانیم به تیپ خود استریل شونده آن اشاره کنیم. برخلاف دستگاه RF که نیدل‌ها قطعه مصرفی محسوب می‌شوند، در این دستگاه می‌توان آن‌ها را بارها مورد استفاده قرار داد. نیدل‌های دستگاه ترمال فرکشنال تیکسل از جنس تیتانیومی بوده و قابلیت مصرف برای ۱۵۰ بیمار را دارا هستند. علت این امر را می‌توان مربوط به فناوری منحصر به فرد آن بر پایه اعمال حرارت پوستی دانست. به این صورت که دمای نیدل‌ها در حین درمان تا دمای ۴۰۰ درجه سلسیوس بالا می‌رود. بنابراین احتیاجی به هیچگونه استریل کردن وجود ندارد.

آر اف فرکشنال یا ترمال فرکشنال؟

همه کلینیک‌های زیبایی بدنبال دستگاهی هستند که در کنار نتایج درمانی عالی، درآمدزایی بالایی را نیز برای آن‌ها داشته باشد. از همین رو باید دستگاهی را انتخاب کرد که علاوه بر فناوری پیشرفته، هزینه نگه‌داری پایینی داشته باشد. بنابراین با توجه به مطالب فوق اگر بخواهیم بین دو این دو دستگاه یکی را انتخاب کنیم، دستگاه فرکشنال تیکسل گزینه مناسب‌تری خواهد بود. چرا که بر خلاف دستگاه آر اف فرکشنال، سری و نیدل‌های آن قطعه مصرفی به شمار نمی‌آیند. در نتیجه اپراتور مجبور نخواهد بود که بعد از هر بیمار اقدام به تعویض سری کند. چنانچه تا این بخش از مطالب همراه ما بوده باشید، امیدواریم به پاسخ سوال خود در مورد تفاوت ترمال فرکشنال و آر اف فرکشنال رسیده باشید. در صورتیکه همچنان سوالی در این خصوص ذهن شما را درگیر کرده، برای دریافت مشاوره از کارشناسان این حوزه می‌توانید با مسئولین ما در الولیزر تماس بگیرید. همچنین می‌توانید از قیمت دستگاه ترمال فرکشنال تیکسل و آر اف فرکشنال مطلع شده و سفارش خرید آن‌ها را ثبت کنید.

 [/read]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *